E-bog: 100 afklarende spørgsmål til dine B2B kundemøder

Contact information

We'll send your receipt and other important info to this email.

Billing address

Order summary

E-bog 100 afklarende spørgsmål

E-bog: 100 afklarende spørgsmål til dine B2B kundemøder

E-bogen er et salgsværktøj. Du får 100 afklarende spørgsmål til dine B2B kundemøder om kundens mål, behov, autoritet, budget og tidslinje. Du kan bruge dem direkte med din kunde i salgsmødet for at afklare, hvor købeklar kunden er! Eller du kan lade dig inspirere af spørgsmålene, til at formulere dine egne, som passer bedre til netop dit produkt og kundesegment - og ikke mindst til dit temperament.

Jo mere indsigt og viden og jo flere detaljer og fakta du får af din kunde, jo nemmere er det for dig at tilpasse dine salgsbudskaber til den specifikke kunde, og jo mere sandsynligt er det at kunden køber!

Det er altafgørende at forberede sig på at stille de rette afklarende spørgsmål forud for dit kundemøde. Når du har formuleret dem på forhånd, har du nemlig allerede forberedt din bevidsthed og ikke mindst din underbevidsthed på, hvad din intention med mødet er. Det øger sandsynligheden for, at du får stillet de rette spørgsmål og opnår et godt flow i samtalen med din kunde.

For fuldt udbytte af denne e-bog og dine kundemøder, så tag også minikurset “B2B TJEKLISTEN - sådan afklarer du om din kunde er købeklar” - du finder det til 0 kr. via mit nyhedsbrev på www.mariegregersen.com

DKK 99
Total due DKK 99

Payment information

All transactions are secured using 256-bit encryption.